Personal tools
You are here: Home o nama Tehnički support

Tehnički support

Tehnički support počeli smo razvijati krajem 1991. radi podrške ostalim informatičkim tvrtkama i informatičkim odjelima poduzeća koja su od nas nabavljala komponente iz bogatog asortimana distribucija za koje na podrućju Slavonije obavljamo poddistribuciju, a također i servere i računala. Ubrzo se support proširio i na podršku krajnjim korisnicima.

Support se razvijao u nekoliko pravaca - od dijagnostike, testiranja i servisa, usluga instalacija servera, mrežne i komunikacijske opreme do sklapanja ugovora o održavanju, te konzultantskih usluga vezanih uz definiranje parametara za nabavu opreme , uz implementaciju opreme i sl.

Širenje tehničke podrške uvjetovalo je i otvaranje ureda u Slavonskom Brodu, kako bi se što kvalitetnije moglo pokriti područje Slavonije.

Naše djelatnike neprestano šaljemo na usavršavanje, kako bi stalno bili u tijeku s najnovijim tehnološkim trendovima i rješenjima, te smo kao tvrtka član INTEL PARTNER skupine.

U sklopu naše ponude od prvih dana sklapamo i računala. Pri tome posebnu pažnju pridajemo izboru računalnih komponenti - komponente koje mi preporučujemo obično nisu najjetinije, ali su među najkvalitenijima.

Imamo organiziran servis i servisere obučene za popravak većine proizvoda iz našeg prodajnog asortimana, a jamstveni rokovi se kreću od 1 do 3 godine, ovisno o proizvodima.

Računalne mreže i komunikacije

Document Actions